Хранителни добавки и хомеопатия

Хранителни добавки и хомеопатия

Силата на природата

В съзвучие с природните закони, грижата за здравето на цялото семейство разчита на напълно естествени съставки и е насочена към натурално подхранване и щадящо справяне със симптомите по естествен път. За да бъдат здравето и красотата неделима част от холистичното равновесие между тяло, емоции и ум.

PBX

PBX Терапия против косопад

Серията PBX съдържа четири продукта, които представляват иновативни разработки в борбата с косопада. Благодарение на вложените в тях активни съставки, шампоанът и балсамът PBX подсилват и възстановяват косата, пострадала от различни агресивни въздействия. Комплексът от пчелно млечице, екстракти от босвелия и химения заедно с провитамин В5 действат синергично като подхранват слабата коса в дълбочина и я правят мека и блестяща. За интензивно лечение на девитализирана коса с тенденция към опадане са предвидени флакони, обогатени с женшен, витамин А, магнезий и пантенол. А за случаите, в които косата се нуждае от интензивно подхранване, серията предлага хранителна добавка, базирана на специфични антиоксидантни екстракти и витамини: Зелен чай, просо, ябълка, лоза, морски бор, пчелно млечице; цинк, мед; витамин Е, витамин В5, витамин В6.

 • Капсули 
 • Флакони 
 • Балсам за коса 
 • Шампоан 
Хомеопатични кремове

HOMEOS CREAM - Arnika, Propolis, Emogel, Artimin

Серията HOMEOS включва поредица от хомеопатични кремове с различна функционалност, които представляват кремообразна формула без парфюм, използваща свойствата на съответното лечебно растение или продукт. При крема с Arnica Montana, екстрактът от арника е особено полезен при допълващо лечение на екхимоза /малки подкожни кръвоизливи/. Отново за намаляване на екхимоза, причинена от контузии и разтежения, служи крема ARTIMIN с екстракти от прополис, дяволски нокът и котешки нокът. EMOGEL облекчава болката при хемороиди, язви и рани от изгаряния, а хомеопатичния крем с прополис, използва екстракти от прополис и невен, като помага за цикатризацията и поддръжката на целостта на кожата.

 • Хомеопатичeн крем 
Хомеопатични кремове

HOMEOS CREAM - Hamamelis, LenilBeta, Ippocastano, Calendula

Серията HOMEOS включва поредица от хомеопатични кремове с различна функционалност, които представляват кремообразна формула без парфюм, използваща свойствата на съответното лечебно растение или продукт. Така например хомеопатичния крем с невен използва свойствата на (Calendula officinalis), растение, полезно за лечение на възпаления, рани, перниоза и изгаряния. Кремът с екстракт от конски кестен (Aesculus hippocastanum) облекчава болките при периферни нарушения на циркулацията, най-вече в краката, а този с екстракт от хамамелис е идеален за допълнително лечение на кожни съдови проблеми, като например петна. LENIL BETA пък съдържа бетаглюкани и хиалуронова киселина, като има показания срещу изгаряне, ухапване от насекоми, сухота.

 • Хомеопатичeн крем 
Силен имунитет с природни средства

Подхранващата сила на меда

Благодарение на свойствата на меда и съпътстващите продукти като прополис, пчелен восък и пчелно млечице, в рамките на BEEMY HONEY са създадени изключително интересни и качествени продукти за подсилване на имунитета и увеличаване на защитните сили на организма. Прополисът е уникален пчелен продукт, който спира развитието на вирусите и представлява превенция срещу появата на вирусна инфекция в организма. На базата на този факт са създадени продуктите сироп и флакони от 10 мл с прополис. Сироп с прополис е хранителна добавка, която защитава организма и се грижи за физиологичното благосъстояние на дихателната система. С приятен вкус на синя боровинка и без алкохол, продуктът е подходящ и за деца. Флаконите с прополис пък са идеални за приемане при умора, липса на апетит, както и при възстановяване. Те са полезни включително и за деца по време на растежа им, за да си възвърнат баланса и енергията.

 • Флакони 
 • Сироп  

Абонирай се

Тяло мечта

APDREN

Серията Apdren е специално формулирана за справянето с излишните килограми, целулита и отпусната кожа, съдействайки за постигането на стройна и стегната фигура и копринено мека кожа. Те са натурални продукти, които са обогатени с най-ефективните съставки за предпазване от стареене, за стегната и сияйна кожа.

 • Детоксикиращ сироп 
 • Хранителна добавка 
 • Оформящ крем 
 • Антицелулитен крем 

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече