Аромати За Дома

Аромати за дома

Емоция от природата

Стихията на ароматите и нежните емоции, изпълващи пространството около всичко, което ни заобикаля, притежава впечатляващо очарование. Натуралните парфюми за дома имат силата да преобразят света чрез аромат. Те могат да придадат морска лекота или пленяваща свежест, загадъчна дълбочина или усещане за благополучие.

Натурално усещане

Свежест и очарование

Парфюми за дома, които пресъздават картина на жизнерадостен пейзаж сред природата. Elba’s Fig е свежа експлозия от аромат на букет смокинови листа, в комбинация със сладостта на плода, капка горчив бадем и сандалово дърво, които заедно пресъздават величието на смокиновото дърво. Bacche di Tuscia е енергичен и чувствен аромат, с контрастиращ характер, вдъхновен от гората и съдържащ плодови, дървесни и смолисти нотки. Неговият аромат разказва история за автентичността на Тоскана и нейната безкрайна красота.

  • Парфюм за дома 
Натурално усещане

Лекота и безгрижие

Парфюми, които изпълват дома с хармонично усещане и искрена радост. Salis е вдъхновен от слънцето, морето и средиземноморската растителност. Той притежава в себе си необятната енергия на морето и ароматните нотки на мащерка и лайка, които носят лекота и простор. "Пролет в Тоскана" е полъх от свеж и възбуждащ аромат, създаден на базата на благородни цитруси, сладостта на цветята и букет от диви билки. Той носи усещането за пробуждащо се пролетно утро сред кадифено зелените хълмове на Тоскана и полетата със слънчогледи и лозя.

  • Парфюм за дома 
Натурално усещане

Дълбоки и вълнуващи

Парфюми за дома, създаващи класно усещане. Black Pepper притежава чувствените, тайнствени и топли тонове, които придават приятно усещане за благополучие. Неговият интензивен и поразителен букет е с цитрусови и пикантни нотки и ароматно, дървесно и кехлибарено сърце. "Лоза" съчетава силните нотки на сушено грозде с отлежала дървесина от древните тоскански лозя, за да придаде натурално ухание на обкръжаващата среда. "Грозде и боровинка" разпръсква сила и мощ в експлозивна смес от боровинки, грозде и горски плодове от горите на тосканските планини.

  • Парфюм за дома 

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече